Sleutel naar Gezondheid

Een methode die al een tijdje mijn aandacht had. Ik wist dat het te maken had met 32 drukpunten op het hoofd waarmee je je lichaam op fabrieksinstellingen zet. Om je te helpen oude overtuigingen en trauma’s los te laten. Je weer leert naar je lichaam te luisteren en de juiste keuzes voor jou durft te maken.

Mijn ervaring was bijzonder. Veel rust en ontspanning en ik voelde duidelijk dat mijn lichaam flink aan het helen gezet werd.
Dit wil ik natuurlijk ook graag delen met jou! Want stel nou dat deze behandeling jouw leven nog mooier zou kunnen maken?

Wat doe ik precies?
Eerst een korte intake om erachter te komen wat jou zou willen verbeteren.
Daarna nodig ik je uit om heerlijk te komen liggen op de massage bank.
Ik ga via drukpunten energie weer in je lichaam laten stromen. Ons lichaam is een vangnet voor al onze ervaringen. Slaan de positieve ervaringen op maar daar hebben we geen hinder van. Maar helaas slaan we ook de negatieve ervaringen op. Hier kun je ontzettend veel last van krijgen.

Acces Bars kan een enorme bijdrage leveren aan het verwerken en loslaten van deze ervaringen. Zelf hoef je alleen maar toestemming te geven voor de behandeling en lekker te komen liggen.

Na de sessie is er tijd om ervaringen uit te wisselen.
Je zult verrast zijn over de effecten. Dat ben ik zelf ook na elke behandeling die ik geef en ontvang.

De behandeling duurt ongeveer 75 a 90 minuten. De kosten voor een sessie zijn 90,00 euro. Deze kosten worden niet door je zorgverzekeraar vergoedt. Maar is een mooie investering in jezelf.