Over Sleutel naar Gezondheid

Mijn naam is Marjanne Suijten, ik ben getrouwd met Hanno. Moeder van Tom (1999) en Nina (2003). We hebben een hond Milan (2013) en ik woon in Hillegom.

Via een lange weg heb ik de sleutel naar gezondheid gevonden. Door alle studies en opleidingen wil ik ook jou daar graag in ondersteunen. Je leest en hoort zoveel over gezondheid en weet je? Het is voor iedereen een beetje anders. We zijn nl allen anders. Niet alleen ons lichaam maar ook onze behoeftes.

Ik zie lichaam en geest  als 1. Wij dienen voor beiden goed te zorgen.

Mijn zoektocht begon op jonge leeftijd. Ik had vaak klachten aan mijn luchtwegen en was als jong meisje heel vaak ziek. Ik ben gaan zoeken naar wat de trigger was en heb deze uiteindelijk gevonden.

Ik heb jaren sportlessen gegeven op verschillende sportscholen en werd uiteindelijk “gepakt” door Yoga. Daar leerde ik veel over lichaam en geest maar ook over de adem.

Met een achtergrond als “astma” vond ik die heel interessant. Na mijn yogaopleiding volgde ik een opleiding tot ademtherapeute om me meer te specialiseren in de adem.

Er volgde nog meer Yoga opleidingen en uiteindelijk volgde ik een Yintherapie opleiding en omdat ik steeds meer interesse kreeg in hoe het menselijk lichaam echt werkte en naar de brandstof die wij nodig hebben volgde ik ook een opleiding orthomoleculaire therapie.

Alles samenvoegend ontdekte ik de sleutel naar gezondheid en neem ook jou graag mee. Wil jij een betere gezondheid? Misschien heb je “vage” klachten of ben je alleen op zoek naar extra tips. Je bent van harte welkom om met mij een afspraak te maken. Dat kan op locatie, telefonisch of in zoom.

Ik ontmoet je graag.

Lieve groet,

Marjanne