Raindrop massage krachtige werking door zachte aanraking

De Raindrop Technique is een revolutionaire behandelingsmethode die gezondheid- en welzijnbevorderend werkt. De behandeling combineert de toepassing van zeer hoogwaardige etherische oliën (aromatherapie) en Vita Flex technieken: massage op de voeten en langs de wervelkolom. De oliën werken op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd heel ontspannend is. De speciale massage techniek versterkt de werking van de essentiële oliën. De reflexpunten op de voeten en wervelkolom reageren heel goed op de stimulatie en werking van de zuivere olie. Het lichaam krijgt de impuls afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen. De techniek is geïnspireerd op de eeuwen oude heling methode van Lakota indianen.

De behandeling kan ondersteuning bieden bij:raindrop massage

* het versterken van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie;
* het verbeteren van de spijsvertering en hormoonhuishouding;
* herstel na verkoudheid, griepinfecties en blessures;
* ontgifting van het lymfesysteem;
* het creëren van balans voor lichaam en geest;
* het verminderen van angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen;
* het verlichten van ongemakken veroorzaakt door disbalans in het lichaam.

De behandeling kan naast een diepe ontspanning, helderheid en een verbeterde stemming met zich mee brengen.

Raindrop behandeling

Bij deze behandeling gebruik ik hoogwaardige zuivere etherische oliën. Door deze keuze is de prijs voor deze behandeling € 80,- .

Bij deze behandeling ontbloot je je voeten en bovenlichaam. Je gaat liggen op je rug: eerst behandel ik de voeten. Hierbij gebruik ik de vitaflex methode en speciaal geselecteerde etherische oliën. Vervolgens draai je je om en pas ik verschillende zachte (vitaflex)massagetechnieken toe op je rug, ook nu weer ondersteunt door de speciaal geselecteerde etherische oliën. Bij deze behandeling is het aanbevolen op z’n minst de eerste 12 uur na de behandeling niet te douchen, zodat de oliën hun werking zolang mogelijk kunnen voortzetten. Een week van te voren ontvang ik graag jouw ingevulde intake formulier retour, zodat ik de olien zorgvuldig kan samenstellen voor een maximaal resultaat.