Op 12 November 2020 start weer een nieuw programma FysioYin gericht op Nek-Schouder Nek-Schouder Nek-Schouder

FysioYin is een uniek programma in Nederland.

Het programma is ontwikkeld door Jennifer Gallegos Ruiz van Fysiomovements en Marjan Suijten van Sleutel naar Gezondheid.

Wat maakt FysioYin uniek?

In de medische wereld wordt zelden de combinatie gemaakt tussen Yin en Yang. Yang zijn o.a. onze spieren. Yin is o.a. verantwoordelijk voor ons bindweefsel. Ons lichaam bestaat uit Yin en Yang, maar vaak heeft Yang de overhand waardoor ons lichaam uit balans raakt. FysioYin speelt in op deze disbalans.

Hoe gaan we te werk?

  • Jennifer doet een uitgebreide intake (Functional Movement Screen). Uit deze diagnose komt naar voren wat de specifieke klachten zijn. Daarbij kijkt zij naar het hele lichaam en niet alleen naar de klachten.
  • Marjan bekijkt aan de hand van de diagnose welk Yin gedeelte van het lichaam extra aandacht nodig heeft.

jennifer-fysio-yinHoe ziet het programma eruit?

Het programma duurt 10 weken waarin je 1 keer in de week een afspraak hebt met Jennifer. Zij behandeld waar nodig en maakt een oefenschema op maat. 1 Keer in de week neem je deel aan onze FysioYingroep. Deze groep bestaat uit maximaal 8 personen. Tijdens deze bijeenkomst beoefenen wij YinYogahoudingen. Deze houdingen zijn gericht op de klachten van de groep en werken op het bindweefsel. Door het bindweefsel soepel te maken komt er ruimte in het lichaam en zal je lichaam in staat zijn de probleemgebieden te helen. De resultaten zijn overweldigend! Elke 10 weken starten wij met een nieuw thema.

Vergoedingen.

Afhankelijk van je Fysiotherapeutische behandelingen in je zorgverzekeringspakket komt dit programma in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekeraar.

Voor meer info bel met 0252-422140 of mail naar info@fysiomovements.com