marjan-suijten-gezondheidscentrum-lisse-2016Ik ben Marjanne Suijten, moeder van Tom (1999) en Nina (2003) getrouwd met Hanno en we hebben een hond Milan (2013).

Na wat baanhoppen kwam ik terecht in de sportwereld en ontdekte dat dit mijn passie is. Op diverse sportscholen gaf ik lessen als; spinning, zumba, bodyshape, pilates, fitnessles, seniorenfit enz. Op de ijsbaan verzorgde ik schaatstrainingen.

Toen ik in aanraking kwam met Yoga merkte ik dat ik daardoor bevangen werd. Moeilijk uit te leggen wat dat met me deed, maar iedereen die zelf Yoga beoefend kan dit gevoel bevestigen. Ik besloot een Dru Yogaopleiding te volgen en kreeg in 2011 de kans Gezondheidscentrum Lisse over te nemen. Een unieke kans die ik niet liet liggen. Eindelijk kon ik mijn hart volledig volgen en de hele dag doen wat ik leuk vond. Naast Dru Yoga behaalde ik mijn certificaat voor biorelease Babymassage, Dru Zwangerschapsyoga. Ik deed veel (bij)scholingen zoals: Yoga en kanker, Pilates bij borstkanker, Pilates en Zwangerschap, Stress hoe ga je daarmee om, Yoga en Dans, Verdieping Yoga en dans. Yin Yoga bij Bivag, Yin Medicine, Yin supreme en vele andere Yin Yoga verdiepingen bij Bivag. Pranic Healing, Hatha Yoga bij Samsara, inspanningstesten en adembegeleiding bij Stans van der Poel.
Vooral de Yin Yogaopleidingen hebben me veel inzichten gegeven. Hoe ons zelfherstellend vermogen werkt. Hoe ons lichaam met ons kan communiceren en hoe wij daar naar kunnen handelen. Daarin laat ik me vooral leiden door de Oosterse geneeskunde.

Ik volg mijn hart en deel graag mijn kennis met anderen. Buiten de groepslessen geef ik ook 1 op 1 begeleidingen. Daarin kan ik heel veel extra betekenen voor mijn yogi’s. Met cranio sacraal, functionele osteopathie, shiatsu en jouw specifieke yinhouding help ik je een grote stap verder. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in 1 van mijn lessen of in een prive begeleiding zodat ik jou kan helpen te leren luisteren naar het fluisteren van mijn lichaam zodat het niet tegen je hoeft te gaan schreeuwen.