Bewust afvallen? Doe met ons mee!

Dieetapps, boeken en shakes, wie kent ze niet? Gemotiveerd beginnen aan een dieet om vervolgens je streefgewicht niet te bereiken, heel frustrerend. Bewust afvallen vergt enige discipline. Het gaat niet om hoeveel kilo’s je afvalt maar om bewustwording van wat en waarom je iets eet. Leren om bewust de juiste keuzes te maken zorgt ervoor dat je vanzelf afvalt en je algehele gezondheid beter wordt.

Bewegen is gezond!

Bewegen is de eerste stap richting een bewustere levensstijl. Je hebt het misschien allang geprobeerd en hield er slechts blessures aan over. Dat gaan wij voorkomen. Bij ons beweeg je met onze gespecialiseerde sportdocente die nauwlettend jouw bewegingen in de gaten houdt en corrigeren waar nodig. Zo leer je hoe je bewust kunt trainen zonder blessures op te lopen.

Weet wat je eet

Naast bewegen is eten een van de belangrijkste onderwerpen als je bewust wilt afvallen. Bewust afvallen betekent bewust met je eten bezig zijn. Wat is verstandig en wat vooral niet. Niet onbewust eten in je mond stoppen maar weten wat je eet. Door de juiste voeding te kiezen komt je lichaam in balans.

Meten is weten

Bewust afvallen betekent bewust zijn van je lichaam. Een doel voor ogen hebben versterkt je motivatie. Wees bewust van je lichaam nu en waar je naartoe wilt. Kies een realistisch doel. Je vetpercentage verlagen, conditie verbeteren en omvang centimeters verkleinen is belangrijker dan veel kilo’s afvallen.

Fysieke en mentale weerstand

Als laatste stap richting een bewustere gezondheid is je weerstand ook belangrijk. Een goede weerstand begint namelijk met een gezonde levensstijl. Je fysieke weerstand is het vermogen van je lichaam dat je beschermt om niet ziek te worden. Mentale weerstand heeft te maken met deprimerende gevoelens. Door bewust af te vallen krijg je te maken met zowel fysieke als mentale weerstand. Door dit programma in een groep te doen motiveer je elkaar. Door bewuster te eten en te leven breng je je hormonen in balans. Dit zorgt voor meer energie, een beter slaappatroon en een lekker gevoel. Verkeerde voeding tot je nemen verlaagt je energie.

Hoe pakken wij dit aan?

Voorafgaand aan ons programma krijg je een intake bij onze sportdocente. Zij meet je buikomvang, je vetpercentage en neemt een conditie test af en bepaald samen met jou een realistisch doel.

Verder vragen wij inzicht in je eetpatroon. 2 dagen eerlijk en serieus alles opschrijven wat je eet en drinkt. (1 dag in het weekend en 2 doordeweekse dagen.)

Om inzicht te krijgen in je hormoonstelsel nemen wij een neurotransmitter test af. Disbalans in je hormonen kunnen voor extra kilo’s zorgen.

Je kunt deelnemen aan onze whatsapp groep waarin gezonde recepten worden gedeeld. Door jou gedeelde recepten worden eventueel aangevuld met gezondere feedback.

Onze groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers. De groep is doorlopend. Er is geen vaste start en eind datum. Het programma duurt 10 weken en bestaat uit:

1 x per week oefeningen onder leiding van onze sportdocente.

Kosten voor dit programma 300,– voor 10 weken inclusief intake gesprek.

Meer info of aanmelden?

Mogen wij jou helpen om bewuster te gaan leven? Klik dan hier om je ticket te kopen voor ons programma.

Aanmelden voor Bewust Afvallen

Indien je nog vragen hebt stuur een mail naar suijtenmarjanne@gmail.com of bel naar 06-510 95 333 en vraag naar Marjan.