Sinds januari 2023  ben ik de trotse eigenaar van een nieuwe webshop. Een webshop met geweldige hoogwaardige biobeschikbare producten. Ik heb al heel veel mensen kennis laten maken met de producten. Alhoewel ik fan van alle producten ben vertel ik jullie graag meer over de Golden Milk.

Het is niet alleen een lekker drankje maar ook nog eens heel gezond.

De ingrediënten:
KURKUMA: is ontstekingsremmend, stimuleert een gezonde spijsvertering, helpt bij de vertering van vetten en voorkomt winderigheid en een opgeblazen gevoel.
GEMBER: bevat veel vezels, vitamines en mineralen die je lichaam beschermen tegen ontstekingen. Het helpt tegen misselijkheid en menstruatiekrampen. Het helpt bij opname van voedingsstoffen en reguleert je insuline gehalte.
ASHWAGANDHA WORTEL:
Verhoogt je weerstanden beschermt tegen lichamelijke en psychische stress.
Brengt je darmwanden tot rust
KANEEL:
Bevat vitamine A, C, B2 en B6 en mineralen als: calcium, kalium, magnesium, zink en ijzer

Ik maakt dit heerlijke drankje vaak zelf. Maar dan heb je altijd gele vingers van de kurkuma. Deze is niet alleen gemakkelijker in gebruik, maar er zitten nog meer gezonde bestanddelen in en heel eerlijk……lekkerder dan toen in hem zelf maakte.

Ik drink dit elke avond voor het slapen gaan met plantaardige warme (bij voorkeur opgeschuimde) melk. Ik merk dat ik dieper slaap en heel uitgerust wakker word. Maar het is zeker ook een goede start van de dag.

Kijk vooral eens rustig rond in mijn shop en wanneer je meer wilt weten over een product of je twijfelt of het geschikt voor je is? Neem vooral contact op met me. Ik adviseer je graag.

Wil je ook genieten van onze Golden Milk (Solis Superfoods by Life Plus – Golden Milk) bestel deze dan in mijn webshop https://ww1.lifeplus.com/SHMY10/S/nl/nl/

Golden Milk Bestellen