Ons 3de Yoga/klankschalenweekend is een feit. Deze keer reisde ik samen met Thom af naar het prachtige Hooghalen. We waren te gast in het Hiekerhoes. Wat een mooie locatie.

We hebben onze uiterste best gedaan om onze geweldige groep Yogi’s mee te nemen op reis om los te laten. Oude patronen doorbreken, emoties accepteren en het vrij laten.

We verruilden de drukke mooie Bollenstreek voor het bos en de heidevelden van Hooghalen. We lachten en huilden met elkaar en genoten van Thom zijn kookkunsten.

Het is elke keer weer mooi om te zien hoe een enthousiaste groep deelnemers met ieder zijn eigen verhaal en emoties zich voegt en samen prachtige dagen te beleven.

Elke ochtend wekte Thom de groep door luidkeels te zingen, waardoor de deelnemers met een lach op het gezicht verschenen bij de ochtend meditatie. Daarna kon er meteen aangeschoven worden aan het ontbijt vol gezonde lekkernijen.

Zonder enige moeite werd er met zijn allen opgeruimd en vertrokken we (een deel op blote voeten) naar het bos en de heide. Na een wandeling van ruim een uur stond er al weer een kleine versnapering klaar met thee.

Naast het wandelen konden de Yogi’s genieten van een liggend klankschalenconcert, Yin Yoga afgestemd op vrij/los laten, MAP technieken en Psoas Release.

Heb jij dit evenement gemist? Wil jij de volgende keer met ons mee? Stuur mij een berichtje naar marjan@gezondheidscentrumlisse.nl dan neem ik jouw gegevens op in onze nieuwsbrief zodat jij tijdig op de hoogte wordt gesteld en dit evenement niet hoeft te missen.

Thom en alle deelnemers hartelijk dank voor deze onvergetelijke dagen.

Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

Namasté

Marjan