recept-januari-2017-gezondheidscentrum-lisse

Glutenvrije omeletrolletjes met rucola en mozzarella

Deze glutenvrije omeletrolletjes met rucola en mozzarella zijn een heerlijk hapje voor tussendoor. Maar je kunt deze smaakmaker ook prima eten als lunch.

Dit hapjes is glutenvrij, maar ook lekker voor vegetariërs.

Ingrediënten (voor 8 hapjes)

  • 2 eieren
  • Scheutje melk
  • Zout en peper
  • Klontje roomboter
  • 1 eetlepel groene pesto
  • Halve bol mozzarella
  • Handje pijnboompitjes
  • 3 cherrytomaatjes
  • Handje rucola sla
  • Handje Parmezaanse kaas

Werkwijze omeletrolletjes

Kluts de eieren met het melk en zout en peper. Bak in een koekenpan in het klontje boter op laag vuur je omelet. Wees voorzichtig met omdraaien. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan. Besmeer de omelet met de pesto. Snij de mozzarella in stukjes en de cherrytomaatjes in vieren. Doe mozzarella, cherrytomaatjes, pijnboompitjes, rucola sla en Parmezaanse kaas op de omelet. Rol voorzichtig dicht en snij in 8 gelijke stukken. Steek in elk rolletje een prikker. Ook heerlijk als lunch!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.