Wil jij ook vernieuwen?

Zittend op een bankje kijk ik hoe mijn hond speelt met een andere hond uit de buurt. Heerlijk dartelen zij door de afgevallen bladeren. Een stukje verder op een mooie boom. De bladeren hebben prachtige herfstkleuren gekregen. Langzaam laat de boom zijn bladeren vallen. Hoe prachtig doet de natuur dit toch.

Vernieuwen

Loslaten wat je niet meer nodig hebt zodat de boom in de winter alle energie naar binnen kan trekken. Dan wanneer het voorjaar wordt vernieuwt de boom. Krijgt deze weer prachtige bladeren. Staat de boom er mooier bij dan het jaar ervoor. Hoe ouder de boom hoe meer stabiliteit en kracht hier vanuit gaat. Niks ouderdom maar wijsheid!

Ook ons lichaam vernieuwt. Elke dag maakt je lichaam nieuwe cellen aan. Elke dag is een deel van je lichaam nieuwer dan de dag ervoor. Wanneer ik volgend jaar weer op dezelfde bank plaatsneem, is 80% van mijn lichaam nieuwer dan dat het nu is! Ook al zegt de kalender dat ik een jaar ouder ben, toch ben ik zeker ook jonger (en wijzer.)

Wil jij ook vernieuwen? Wil je bewust afstemmen op je lichaam om dit proces in gang te zetten? Wil jij ondanks je kalenderjaren voelen dat jouw lichaam sterker, stabieler en krachtiger wordt? Neem eens deel aan 1 van onze Yin Yogalessen, ervaar, beleef en verjong! Boek een gratis proefles en wij nemen je graag mee op reis in de wereld van vernieuwen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.